Főoldal Profilom Regisztráció Kilépés Belépés
Üdvözöllek Vendég | RSS
Hétfő
2024-04-29
3:50 AM
Hodildi Honlapja
Honlap-menü
A fejezet kategóriái
Művészet [1]
Ősi Egyiptom [3]
Vers [1]
Nők [1]
Párkapcsolatok [1]
Design [2]
Laikus pszichológia [2]
Érdekességek [16]
Álom és Valóság [0]
Videók [0]
Játékos asztrológia [3]
Egyiptomi tarott kártya [23]
Galéria animáció [1]
Könyv tartalomjegyzékhez [0]
Hulló effektek [1]
Egérkövetők [0]
Háttérlap kód [0]
Tábla menü [0]
Óra [0]
Hírdető doboz [0]
Keretek szövegírásra [0]
Film [2]
Művészeti Galéria [0]
Honlap szerkesztéshez [0]
Hivatkozások [0]
Flash Kép [0]
Naptár [0]
Lap [0]
Barátaink:
  • Ingyenes honlap létrehozása
  • uCoz közösségi fórum
  • Ingyenes online játékok
  • Oktatóvideók
  • A legjobb uCoz-os weboldalak
  • Mini-chat
    Statisztika

    Online összesen: 1
    Vendégek: 1
    Felhasználók: 0
    Főoldal » 2011 » Június » 14 » Kórházi kísértetek
    4:46 AM
    Kórházi kísértetek

    Ahol olyan sokan halnak meg nap mint nap, talán nem is csoda, ha rengeteg kísértet bukkan fel. Hiszen a régebbi századokban is a kivégzettek szellemei általában várbörtönök és főterek, valamint természetesen az elesettek csataterei fölött jelentek meg.

    A kórházi kísértetek elszaporodását először tizenegy amerikai és több spanyol kórházban figyelték meg. A wisconsini állami kórház több emeletes épülete fölött majdnem minden éjjel látnak fehéren lebegő foltokat. Sokan esküsznek rá, hogy az elmúlt években ott elhunyt rokonaikat ismerik fel bennük.

    Az egyik utahi közkórház folyosóin éjfélkor többen összefutottak már egy féllábú kísértettel, aki fején is nagy kötést viselt. Mary Wallace nővér elmondta a helyi tévé riporterének, hogy a kísértetben egy nyolc évvel azelőtt a sebészeti műtőben elhunyt baleseti sérültet ismert fel.

    A zaragozai kórház szemészeti osztályán majdnem minden éjfélkor felbukkan egy fél szemén kötést viselő kísértet, aki hangosan sóhajtozik. Állítólag ő is beteg volt és "félrekezelték”, vagyis halálát orvosi műhiba okozta. Tény, hogy a szemészeten azóta egyetlen orvos sem mer éjszakai ügyeletet vállalni. Ha mégis rákényszerül, a szomszédos belosztályon vészeli át az éjféltől éjjel egyig tartó "kísértetek óráját”.

    A francia kórházak némelyikében már-már normális tényként kezelik a kísértetek gyakori felbukkanását. Az egyik belfort-i kórház patológiai osztályán a személyzet eleinte nehezen barátkozott meg egy Léon nevű kísértettel. Mint a helyi újság megírta, már négy éve látják időnként. Mindig csak a boncterem környékén jelenik meg, a padló fölött lebeg, és olykor leveszi koponyája felső, a boncolás során lefűrészelt részét. Ezzel, mint egy kalappal integet az embereknek, akik erre általában rémülten elrohannak. Egy új dolgozó, aki éjszakai ügyeletében először találkozott "Léonnal”, epilepsziás rohamot kapott és másnap felmondta állását.

    A jekatyerinburgi állami kórház orvosai elmondták egy nyugati hírügynökségnek, hogy náluk már több mint tizenöt éve vannak kísértetek. Egészen megszokták őket és némelyiket, akik rendszeresen bukkannak fel, el is nevezték. Ott van például Mitya, aki csak pénteken éjfélkor jelenik meg talpig fehér lepelben. Állítólag valaha a mosodában dolgozott, aztán heveny alkoholmérgezésben halt meg. A halál is a mosodában érte.

    Az egyik francia és egy spanyol kísértetet sikerült lefényképezni, írta nemrégen egy népszerű folyóirat. A fényképeket azonban csak nagyon gyenge minőségben sikerült előhívni, ami talán nem is olyan különös. A kísértetek ereje igen kicsi, mondta egy spiritiszta szakértő, még az is csodaszámba megy, hogy egyáltalán láthatjuk őket.

    Kategória: Érdekességek | Megtekintések száma: 434 | Hozzáadta:: Hodildi | Helyezés: 0.0/0
    Összes hozzászólás: 0
    Név *:
    Email *:
    Kód *:
    Belépés
    Keresés
    Naptár
    «  Június 2011  »
    HKSzeCsPSzoV
      12345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    27282930
    Mentett bejegyzések
    Barátaink:
  • Ingyenes honlap létrehozása
  • uCoz közösségi fórum
  • Ingyenes online játékok
  • Oktatóvideók
  • A legjobb uCoz-os weboldalak
  • Körkérdésünk
    Értékeld honlapomat
    Összes válasz: 13

     Copyright MyCorp © 2024
    Ingyenes honlap létrehozása с uCoz