Főoldal Profilom Regisztráció Kilépés Belépés
Üdvözöllek Vendég | RSS
Csütörtök
2024-04-25
4:40 PM
Hodildi Honlapja
Honlap-menü
A fejezet kategóriái
Művészet [1]
Ősi Egyiptom [3]
Vers [1]
Nők [1]
Párkapcsolatok [1]
Design [2]
Laikus pszichológia [2]
Érdekességek [16]
Álom és Valóság [0]
Videók [0]
Játékos asztrológia [3]
Egyiptomi tarott kártya [23]
Galéria animáció [1]
Könyv tartalomjegyzékhez [0]
Hulló effektek [1]
Egérkövetők [0]
Háttérlap kód [0]
Tábla menü [0]
Óra [0]
Hírdető doboz [0]
Keretek szövegírásra [0]
Film [2]
Művészeti Galéria [0]
Honlap szerkesztéshez [0]
Hivatkozások [0]
Flash Kép [0]
Naptár [0]
Lap [0]
Barátaink:
  • Ingyenes honlap létrehozása
  • uCoz közösségi fórum
  • Ingyenes online játékok
  • Oktatóvideók
  • A legjobb uCoz-os weboldalak
  • Mini-chat
    Statisztika

    Online összesen: 1
    Vendégek: 1
    Felhasználók: 0
    Főoldal » 2011 » November » 22 » Nyűgözd le - a csillagok állása szerint
    6:14 AM
    Nyűgözd le - a csillagok állása szerint
    Ahány csillagjegy, annyiféle ember. Hogy melyiket hogyan csábíthatod el, bolondíthatod magadba, azt megmondják az égi törvények. Mi megosztjuk veled ezt a tudást Valentin-nap alkalmából!
     

    Kos
    • Hogyan hass rá?
    A Kosok odafigyelőek, melegszívűek, ha jól bánsz velük, az utolsó ingjüket is neked adják. Mivel a Kos férfi szimpatikus és lojális, mindig meg fog hallgatni, és segíteni próbál majd. Ezzel együtt bizony hajlamos a hirtelen ítéletek meghozására, és nem mindig gondolkodik, mielőtt cselekedne, ezért nem árt, ha beveted mellette diplomatikus képességeidet. Kifejezetten féltékeny típus, nem árt, ha odafigyelsz arra, hogyan viselkedsz az ellenkező nem tagjaival, mivel könnyen félreértheti ártatlan szándékaidat is. Fontos neki, hogy úgy érezze, ő tartja ellenőrzése alatt a dolgokat, és jobb, ha meghagyod ebben a hitében!
    • Amit ne tegyél
    Sose kritizáld mások előtt, mert attól iszonyú dühös lesz. Sose adj neki tanácsot, amíg nem kér. Ne ellenőrizd vagy irányítsd, hiszen ő az, aki ellenőrizni akar mindent maga körül, nála hízelgéssel amúgyis többet érsz el. Ne játszd meg magad, és ne játssz vele sem, ha hagyod, hogy a maga feje után menjen, mindenét neked adja majd!

    Bika
    • Hogyan hass rá?
    A Bika férfi érzékeny, mégis két lábbal áll a földön. Figyelmét könnyen magadra vonzhatod, ha elegáns ruhákat és feltűnő parfümöt viselsz. Imád virágot, ajándékokat adni, ha hálásan fogadod, még többször ad majd! Szereti a nőies nőket, hiszen melettük igazán törődő, odafigyelő lehet. Ha magad mellett akarod tartani, jobb, ha mellőzöl minden agresszív, irányító cselekedetet, és igazi hölgyként viselkedsz. Bár a gazdasági ügyekben is otthon van, ő az a férfi, aki igazán, régimódúan romantikus tud lenni. Ügyelj viszont arra, hogy a nőiességed ne azt jelentse, hogy folyamatosan téged kell támogatnia.
    • Amit ne tegyél
    Bár számíthatsz rá, de sose zsigereld ki teljesen! Ne emlegesd neki régebbi párkapcsolataidat, és ne adj neki alkalmat, hogy féltékeny legyen. Társaságban sose nyomd el, neki kell a rivaldafényben állnia. Ha valamit már eltökélt, ne próbáld megváltoztatni a véleményét, az csak meddő vitához vezet majd. Ne feledd: ő a te védelmeződ, hagyd, hogy az is legyen!

    Ikrek
    • Hogyan hass rá?
    Az Ikrek férfinak a szellemi dolgok a legfontosabbak, imád sokat beszélni, így a szívéhez vezető legegyszerűbb út, ha figyelmesen hallgatod. Társaságban még az is lehet, hogy elfeledkezik rólad, annyira szeret emberekkel beszélgetni, így jobb, ha megtanulsz egyedül is boldogulni. Gyakran késik el, de ezzel együtt lehet élni – késésének mértéke általában kiszámítható. Állandóan elfoglalt, szereti betáblázni az idejét, de ezt könnyen a magad javára fordíthatod, ha rábízod elintéznivalóidat. Az élet biztosan nem lesz unalmas egy Ikrek férfi mellett, hiszen mindig új ötletei, új tennivalói vannak. És egy biztos: sokáig nem lehet rá haragudni.
    • Amit ne tegyél
    Ne próbáld megállítani, elvenni cselekvése lendületét, az unalomtól jobban fél, mint a haláltól. Számíts rá, hogy egyik napról másikra változhat a véleménye, így nem éri meg vitatkozni vele. Sose próbáld meg társaságban befolyásolni, sokkal többre juthatsz vele, amikor kettesben vagytok.

    Rák
    • Hogyan hass rá?
    Egy Rák férfi szellemi társát keresi, akivel mindenről jól el tud beszélgetni. Gyakori hangulatváltozásai vannak, így nem árt, ha fel tudod villanyozni, amikor rosszkedvű, és vele tartasz, amikor jó kedve van. Figyelj arra, hogy nagyon intuitív, és könnyen átlát valódi érzéseiden, jobb, ha sosem próbálsz meg színlelni előtte. Ráadásul miután megérezte valódi hangulatodat, néhány perc elég neki, hogy ugyanabba a hangulatba kerüljön. Szereti a társasági eseményeket, de szeret rájuk felkészülni, mindig egyeztess vele, mielőtt elfogadsz egy meghívást!
    • Amit ne tegyél
    Mindig figyelj oda a külsődre, nagyon fontos neki a szépség. Nem árt tudnod, hogy vannak dolgok, amelyek különösen fontosak neki, ha ezekbe belegázolsz, nagyon megbántod. Ne oszd meg vele mások emocionális problémáit, mert azokat is magára veszi majd. Ne uralkodj rajta, inkább diplomáciai képességeidet vesd be, így irányítsd!

    Oroszlán
    • Hogyan hass rá?
    Az Oroszlán a figyelem középpontjában érzi jól magát, mindig sok barát és rajongó veszi körül. Nem árt, ha megtanulsz a csapat részévé válni, de mindig maradj büszke, ha nem becsülöd magad, ő sem fog. Mivel mindig versenyezni akar, nem árt, ha kicsit bizonytalanságban tartod: így érdekes maradsz a számára. Ahhoz is hozzá kell szoknod, hogy mindig lesznek körülötte más nők is. Az Oroszlán férfi általában nyílt és őszinte, úgy olvashatsz benne, mint egy könyvben. Szereti jól eltölteni az idejét, társaságban lenni. Ha megerősíted abban a hitében, hogy ő a király, te lehetsz mellette a királynő.
    • Amit ne tegyél
    Az Oroszlán kifejezetten hencegő típus, de ezért sose nevesd vagy gúnyold ki őfelségét! A féltékenységnek a legapróbb jelét se mutasd! Készülj fel arra, hogy ha valami nem tetszik neki benned vagy a viselkedésedben, azt őszintén meg fogja mondani, és ilyenkor nincs is értelme vitázni vele, legjobb, ha változtatsz a dolgon. Sose kérdőjelezd meg dominanciáját, különben sebzett oroszlánként fog küzdeni.

    Szűz
    • Hogyan hass rá?
    A Szűz igazi problémamegoldó, először jól átgondolja a problémákat, majd kezelésbe veszi őket. Lehet, hogy néha hidegnek tűnik, mintha nem is érdekelnék érzelmeid, de hidd el, hogy lelke mélyén igenis törődik veled, csak ezt másként mutatja ki, mint a többi ember. Ne csodálkozz, ha egész szabályrendszert állít fel azzal kapcsolatban, hogy hogyan kellene viselkedned, ilyenkor legjobb, ha tartod magad a szabályokhoz. Sose hagyd bizonytalanságban az érzelmeid felől, a vége az lesz, hogy hatalmas vitát gerjeszt, csak hogy megbizonyosodjon rólad. Szereti az apát játszani, így jól teszed, ha tudatod vele, hogy támaszkodsz rá.
    • Amit ne tegyél
    Ne keresztezd a szándékait, mert akkor nagyon felidegesíted, és jobb, ha távol maradsz tőle, amíg meg nem nyugszik. Sose kényszerítsd nagyobb beszélgetésre, ha látod, hogy épp töri valamin a fejét,, hagyj neki időt!

    Mérleg
    • Hogyan hass rá?
    A Mérleg férfi senki érzéseibe sem szeret belegázolni, még akkor is képes benne maradni egy kapcsolatban, ha valójában nem is akarja. Saját érdekedben jól teszed, ha megtanulsz olvasni a sorok között! A Mérlegek nagyon fontosnak tartják a megjelenést, mindig figyelj oda, hogy külsőd minden részlete rendben legyen. Mivel könnyen megbirkózik a problémákkal, segít másoknak tanácsot adni. Ha hiúságának akarsz hízelegni, kérj tőle tanácsot! Kapcsolatotokban rád hárul majd a romantika fenntartása: kis ajándékokkal, szerelmed bizonyítékaival. Mivel gyűlöli a zavaros helyzeteket, mindig békés és nyugodt hangulatot kell teremtened számára: ami egyben a kényelmes, rendes otthont is jelenti. Mindezért cserébe úgy tekint majd rád, mint élete legfontosabb emberére. Persze ezt az illúziót neked is fenn kell tartanod, különben illúzióit veszti.
    • Amit ne tegyél
    Mivel állandóan analizál mindent, hajlamot mutat az állhatatlanságra, ezért jobb, ha nem veszel készpénznek minden döntést, amit meghoz.

    Skorpió
    • Hogyan hass rá?
    A magnetikusan vonzó és titokzatos Skorpió férfi legtöbbször megtartja magának a gondolatait, és csak akkor osztja meg veled, ha ő elérkezettnek látja rá az időt. Röntgenszemével legtitkosabb gondolataidat is látja, jobb, ha hozzászoksz, hogy úgy olvas benned, mint egy nyitott könyvben. Amiben hisz, az iránt nagy szenvedéllyel viseltetik, és a szexben is igen tüzes, ha te nem vagy az, akkor a kapcsolatotok nem fog sokáig tartani. Ha valamin megsértődik, sokáig dédelgeti sérelmeit, az egyetlen megoldás a téma elterelése. Mivel hihetetlenül vonzó, a nők vonzódnak hozzá, amit ő élvez is. Te pedig jobb, ha nem mutatod a féltékenység semmilyen jelét, különben magadra vonod haragját. A Skorpió férfi igazi domináns hím, és képes átvinni akaratát másokra. Ha kis dolgokban engedsz neki, eséllyel éred el, amit akarsz, a neked fontos kérdésekben.
    • Amit ne tegyél
    Sose hazudj neki, és ne is próbálj eltitkolni előle semmit, úgyis rájön. Amikor a figyelmedet kéri, sose mondj nemet, mert nagyon gyorsan megtalálja máshol. Sose provokáld ki dühét piszkálódással, mert hidd el, egy Skorpió egy pillanat alatt darabokra tép bárkit – pusztán szavaival.

    Nyilas
    • Hogyan hass rá?
    A Nyilas férfi duzzad az életerőtől, igazi társasági ember, aki imád szórakozni. Hogy közel kerülhess hozzá, csinosnak és vidámnak kell lenned. Mivel imádja a kihívásokat, nem ritkán ugrik bele félkész tervekbe, olyanokba, amelyek sokszor nem is igazán átgondoltak. Romantikusnak gondolja magát, és képes is a romantikára, de neked kell megtanítanod, hogy ez miből is áll. Mivel mindenben extravagáns, és nem ismer korlátokat, néha neked kell meghúznod számára a határokat. Őszinte és naiv természete sokszor hihetetlenül tapintatlanná teszi. Imád sportolni, mozogni, a szabadban lenni, és tőled is elvárja, hogy csatlakozz hozzá ezekben.
    • Amit ne tegyél
    Sose kérdőjelezd meg az őszinteségét vagy önállóságát, ezek nagyon fontosak neki. Ne nevesd ki terveit és elképzeléseit, akármilyen nevetségesek is, fogadd őket türelmesen. Azt se várd tőle, hogy otthon tölti veled az estéket. Egy biztos: nem fogsz mellette unatkozni!

    Bak
    • Hogyan hass rá?
    A Bak férfi jól szervezett, kialakult rutin szerint éli életét, igazán elbűvölheted, ha bemutatod neki, te milyen jól szervezed életedet! A hatékony, konvencionális és nagyon praktikus Baknak nagyon tetszenek majd jól szervezett pénzügyeid. Nagyon fontos neki a család és a gyökerek, hagyományok, a szervezethez tartozás. A szerelemben is a tettek és nem a szavak híve, lehet, hogy a szerelem szót soha nem is hallod tőle. Sokan közülük önbizalomhiánnyal küzdenek, így néha neked kell vinned a stafétát.
    • Amit ne tegyél
    Ne vesztegesd az energiádat arra, hogy bókolj neki, nála ezzel semmit nem érsz el. Ne várd, hogy gyorsan egymásra találtok, és irány az oltár, a Bak meg akarja alapozni karrierjét és pénzügyeit, mielőtt családot alapít. Sose viselkedj kiszámíthatatlanul, add jelét annak, hogy komoly önkontrollal rendelkezel. Sose várd tőle, hogy gyökeresen megváltoztatja életét, ahhoz túl konvencionális.

    Vízöntő
    • Hogyan hass rá?
    Ha azt látod, hogy a Vízöntő férfi maga elé bámul a semmibe, valószínűleg valahol egészen máshol jár: mondjuk 50 évvel később, a jövőben. Ilyenkor nem árt, ha szelíden visszatéríted a jelenbe. Nincs egy legjobb barátja, hiszen mindenkivel nagyon jóban van. Ha meg akarod hódítani, legyél nagyvonalú és nyitott. A Vízöntő szereti a misztikus dolgokat, spirituális jellem, az analitikus gondolkodás távol áll tőle. Amikor előadja neked radikális, és néha egészen elképesztő ötleteit, legjobb, ha csak kedvesen mosolyogsz, és türelmesen meghallgatod. Sokszor megtartja magának a gondolatait is, azt sem könnyű kihúzni belőle, hogy szeret. Kifejezetten tart a kötelékektől, így az a legbiztosabb út hozzá, ha elhiszi neked, hogy mellette, de vele tudsz majd élni, anélkül, hogy korlátoznád. Hihetetlenül optimista, ha rosszkedved van, senki más nem tud olyan gyorsan kirángatni belőle. Mivel mindent analizál, jobban teszed, ha igyekszel titokzatos maradni: előbb-utóbb úgyis megtud rólad mindent.
    • Amit ne tegyél
    Sose lógj rajta, sose támassz vele szemben túlzott érzelmi elvárásokat. Ne próbálj behatolni saját szférájába, amikor akarja, úgyis megosztja majd veled gondolatait. Nagyon fontos neki a bizalom és a szabadság – ezt sose kérdőjelezd meg. Sose nevesd ki ötleteit, bármilyen elrugaszkodottak is, különben kizár mindenből.

    Halak

    • Hogyan hass rá?
    Az érzékeny és intuitív Halak férfit érdeklik a spirituális kérdések, akár még az okkult dolgok is. Ha felhozod ezeket a témákat, akár órákon át beszélgethettek róluk. Mivel nagyon empatikus jellem, szinte mindenki támaszkodhat rá a problémái megoldásában. Ha magadra akarod vonni a figyelmét, előállhatsz néhány problémával, de ne túlozd el! A Halak nagy álmodozó, de az sem ritka nála, hogy nem tesz semmit a megvalósítás érdekében. Igazi romantikus férfi, imádja a gyertyafényes vacsorákat, a kandalló előtti üldögélést. A szépség minden formája elbűvöli, ha odafigyelsz a külsődre, könnyen elbűvölheted.
    • Amit ne tegyél
    Ne halmozd rá túl sok ember problémáját, néha neki is szüksége van egy kis pihenésre. Sose zavard meg, amikor egyedül szeretne lenni, néha szüksége van a magányra, ilyenkor tölti fel elemeit. Mivel nagyon jó hallgató, sokan kisajátítják a beszélgetést, ha vele vannak, pedig neki is van igénye arra, hogy megossza gondolatait. Mivel nagyon nyitott jellem, sose várd tőle, hogy ítélkezzen.
    Kategória: Párkapcsolatok | Megtekintések száma: 651 | Hozzáadta:: Hodildi | Helyezés: 0.0/0
    Összes hozzászólás: 0
    Név *:
    Email *:
    Kód *:
    Belépés
    Keresés
    Naptár
    «  November 2011  »
    HKSzeCsPSzoV
     123456
    78910111213
    14151617181920
    21222324252627
    282930
    Mentett bejegyzések
    Barátaink:
  • Ingyenes honlap létrehozása
  • uCoz közösségi fórum
  • Ingyenes online játékok
  • Oktatóvideók
  • A legjobb uCoz-os weboldalak
  • Körkérdésünk
    Értékeld honlapomat
    Összes válasz: 13

     Copyright MyCorp © 2024
    Ingyenes honlap létrehozása с uCoz