Főoldal Profilom Regisztráció Kilépés Belépés
Üdvözöllek Vendég | RSS
Csütörtök
2018-05-24
1:12 PM
Hodildi Honlapja
Honlap-menü
A fejezet kategóriái
Színek jelentése [2]
Útmutató mindennapokra [29]
Álmaink [2]
Pszichológia másképp [26]
Mitikus lélek [1]
Párkapcsolatok [19]
Erotika [0]
Barátaink:
 • Ingyenes honlap létrehozása
 • uCoz közösségi fórum
 • Ingyenes online játékok
 • Oktatóvideók
 • A legjobb uCoz-os weboldalak
 • Mini-chat
  Statisztika

  Online összesen: 1
  Vendégek: 1
  Felhasználók: 0
  Főoldal » Cikkek » Lélek Rejtélye » Útmutató mindennapokra

  Te olyan nő vagy, amilyenre a pasi igazán vágyik?
  Kitalálni, milyen nőt is tartanak igazán vonzónak a férfiak, egyáltalán nem könnyű - különösen, hogy általánosítani sem lehet, hiszen minden pasi más! Íme néhány támpont.

  Attól függetlenül, milyen kategóriába tartozó nő csavar leginkább ujja köré egy bizonyos típusú pasit, vannak általános szabályok, amelyek minden férfira igazak. Minden pasi ilyen nőt képzel el párjául. Vajon Te az a típus vagy, akiről álmodik, akivel szívesen töltené az életét?

  A legfontosabb dolgok, amit érdemes az ember lányának eszébe vésnie:

  - Légy önmagad! Ne azt próbálgasd, milyen lehetnél, mitől lehetnél megfelelőbb egy pasi, vagy bárki más számára. Vagy netán az a férfi számára, akit kinéztél magadnak...a csalásra hamar rájönnek, hiszen az ember nem tud sokáig szerepet játszani!  - Semmi sem vonzóbb egy pasinak, mint a nő, aki elfogadja és szereti, becsüli önmagát. Akin látszik, hogy jól érzi magát a bőrében, arra felfigyelnek, és szeretnék maguk mellett tudni.

  A pasi is a pozitív energiára vágyik. Ha azt látja, hogy egy nő nem becsüli önmagát, feltételezi, hogy mást sem fog igazán. Ezen felül nem érzi úgy, hogy energiát kell pazarolnia egy olyan nőre, akit állandóan "fel kell támasztani" lelkileg, folyamatosan pátyolgatni kell.

  - Nem szükséges a legtrendibb és legdrágább cuccokban járni! Sőt. De nem árt, ha egy nő ízlésesen, nőiesen öltözik és ad magára.

  Egy nőn látszik, ha törődik magával, és erre a pasik is felfigyelnek. Legyen néhány trendi ruhája, és kombinálja ügyesen a dolgokat. Legyen szexis, de ne mutasson túlságosan sokat. Ettől nemcsak a férfiaknak tetszik jobban, hanem magának is, és ne feledjük, ez kisugárzik.

  - Mitől is kívánatos egy nő? Vágykeltőnek lenni nemcsak annyit tesz, hogy legyen megnyerő a külsőnk. Legyünk intelligensek, tudjon miről beszélgetni is velünk a pasi, aki egyébként szereti, ha új dolgokra is megtanítja a párja, és ez fordítva is igaz. Mindenki más területen tehetséges, máshoz ért jobban, emeljük ki előnyeinket.

  Ha az érdeklődés közös és megvannak a beszédtémák, nyert ügyünk lehet. Ne rejtsük véka alá, mi érdekel bennünket, mi a hobbink, mit szeretünk csinálni, és nyugodtan meséljünk ezekről lelkesen!

  - A pasiknak tetszik a nőies nő. Tudjuk, manapság nem egyszerű megfelelni minden területen. Legyünk függetlenek, haladjunk előre a karrier terén, de mellette ne felejtsünk el nőnek lenni. A férfiak ugyanis nem azért szeretnek bennünket, mert férfiasak vagyunk! A nőre vágynak, nőies tulajdonságokkal. Nem a gyengeség jele, hogy igyekszünk nők maradni! Mutassuk ki édes és romantikus oldalunkat!  - Ha azt szeretnénk, hogy úgy törődjenek velünk, amire vágyunk, kommunikáljuk is ezt a férfi felé. Valószínűleg már hallottuk a figyelmeztetést: a pasik nem gondolatolvasók. Ha tehát működőképes kapcsolatot akarunk, mindig beszéljük meg a férfival, mit szeretnénk, illetve mit kellene máshogy csinálni.

  - Amennyiben egy nő megőrzi csáberejét, nem kell azon aggódnia, félrekacsintgat-e a párja. Ez nem azt jelenti, hogy állandóan a külsőnk miatt aggodalmaskodjunk. Ha egy nő törődik magával, az sem probléma, ha olykor szemmel láthatóan nincs a topon, a kedvesének akkor is tetszeni fog.

  Egy párkapcsolat akkor kezd el lefelé menni a lejtőn, amikor egy páros tagjai már nem öltöznek fel szépen a másik kedvéért és nem törődnek "apró dolgokkal", elfeledik a kis, romantikus gesztusokat...

  - Végül, de nem utolsó sorban: szeressük a testünket! A férfinak tetszik, ha egy nő szereti a testét és ezt ki is mutatja. Senki sem tökéletes, mindenkinek van, ami nem tetszik a testén.

  Ez azonban nem jelenti azt, hogy lépten-nyomon erre kell emlékeztetnünk magunkat és a partnerünket! Inkább testünk azon részeit hangsúlyozzuk, amelyeket kedvelünk - és amelyeket a párunk is csodál...
  Kategória: Útmutató mindennapokra | Hozzáadta:: Hodildi (2012-06-27)
  Megtekintések száma: 123 | Helyezés: 0.0/0
  Összes hozzászólás: 0
  Név *:
  Email *:
  Kód *:
  Belépés
  Kosár
  A kosarad üres
  Keresés
  Barátaink:
 • Ingyenes honlap létrehozása
 • uCoz közösségi fórum
 • Ingyenes online játékok
 • Oktatóvideók
 • A legjobb uCoz-os weboldalak

 •  Copyright MyCorp © 2018
  Ingyenes honlap létrehozása с uCoz