Főoldal Profilom Regisztráció Kilépés Belépés
Üdvözöllek Vendég | RSS
Csütörtök
2018-05-24
1:10 PM
Hodildi Honlapja
Honlap-menü
A fejezet kategóriái
Színek jelentése [2]
Útmutató mindennapokra [29]
Álmaink [2]
Pszichológia másképp [26]
Mitikus lélek [1]
Párkapcsolatok [19]
Erotika [0]
Barátaink:
 • Ingyenes honlap létrehozása
 • uCoz közösségi fórum
 • Ingyenes online játékok
 • Oktatóvideók
 • A legjobb uCoz-os weboldalak
 • Mini-chat
  Statisztika

  Online összesen: 1
  Vendégek: 1
  Felhasználók: 0
  Főoldal » Cikkek » Lélek Rejtélye » Párkapcsolatok

  Minden második magyar férfi megcsalta már a párját
  A férfiak 50 százaléka volt már hűtlen, a megcsalások 97 százaléka a házasságok hetedik évében történik meg, de a nők sem maradnak le sokkal a férfiak mögött

  Minden harmadik nő csalta már meg a férjét - derül ki az ország szextesztjének adataiból, amit több mint 220 ezren töltöttek ki.

  S hogy milyen érdekességeket tartogat még az eredmény? Pár nap múlva, december 1-jén kiderül - ekkor láthatjuk ugyanis az ország szextesztjének kiértékelését a LifeNetwork TV-ben olyan sztárvendégekkel, mint Hajdúné Sarka Kata és Bárdos András, Rákóczi Feri, a Nyári lányok, Szorcsik Viki, Nagy Feró, Harsányi Levente, Rába Tímea.

  A megcsalások 97 százaléka a házasság hetedik évében történik

  A teszt eredményei alapján úgy tűnik, a férjek 37 százaléka lépett már félre, bár ez a hűtlenség nem a házasság korai éveiben fordul elő, ugyanis a 37 százalékos megcsalások 97 százaléka a hetedik, házasságban töltött év után történik csak meg.

  Hogy miért a bűvös hetes? Erre nagyon sokan és sokáig keresték már a választ, ám megnyugtató magyarázat úgy tűnik, egyelőre nincs. Maradhat a feltételezés, hogy hét év után már nem olyan friss a kapcsolat, hogy addigra nagy valószínűséggel megérkeztek a gyerekek, így máshová kerültek a hangsúlyok, hogy ennyi év után a monotónia veszi át a szerepet.

  Gyimesi Andrea szexuálpszichológus úgy véli, ennél bonyolultabb magyarázat is igaz lehet, például az, hogy hét együtt töltött éve alatt már képesek vagyunk magunkban "modellezni" a másikat, addigra átvesszük azokat a tulajdonságokat és szokásokat, amelyeket a másik képvisel, tulajdonképpen az összecsiszolódás befejeződik: mindketten "új" emberekké válunk. És ezt az új személyiséget szeretnénk bemutatni a külvilágnak.

  Ha a másik ezt engedi, és nem kontrollál, de elenged és visszavár, akkor megmaradhat a kapcsolat, ha nem, akkor nagy valószínűséggel zátonyra fut a párok viszonya, és ennek csak első fázisa a szex valaki mással.

  szólj hozzá: Szex-Teszt 18+
  Minden harmadik nő csalta már meg a férjét

  A számok azt is mutatják, hogy tulajdonképpen a nők sem maradnak le sokkal a férfiak mögött, ha hűtlenségről van szó: a házas nők 34 százaléka szintén kacsintott már ki a kapcsolatból, illetve a tesztet kitöltő nők mintegy 25 százaléka tette ugyanezt. Ami azt jelenti, hogy minden negyedik nő volt már hűtlen élete során.

  A házasok nagyobb valószínűséggel bocsátanak meg

  A kérdésre, hogy ha fény derülne a hűtlenségre, képes lenne-e a megbocsátásra, avagy elhagyná a párját a megcsalt fél, úgy tűnik, nagy a különbség a házasságban élők és az egyéb párkapcsolati formában élők között: a nem házasok 77 százaléka elhagyná partnerét hűtlenség esetén, míg ez a szám a házasok körében csupán 33 százalék.

  S hogy miért hűségesebbek azok a férfiak, akik nem élnek házasságban? Ez és még sok más érdekesség kiderül december 1-jén 21.05-kor a Lifenetwork tévében látható egyórás tévéshow-ban.
  Kategória: Párkapcsolatok | Hozzáadta:: Hodildi (2012-06-27)
  Megtekintések száma: 198 | Helyezés: 0.0/0
  Összes hozzászólás: 0
  Név *:
  Email *:
  Kód *:
  Belépés
  Kosár
  A kosarad üres
  Keresés
  Barátaink:
 • Ingyenes honlap létrehozása
 • uCoz közösségi fórum
 • Ingyenes online játékok
 • Oktatóvideók
 • A legjobb uCoz-os weboldalak

 •  Copyright MyCorp © 2018
  Ingyenes honlap létrehozása с uCoz